O nama

Izvodimo sve vrste bravarskih radova
Madra Nakovanj

Madra Nakovanj d.o.o.

Na pravom ste mjestu ukoliko Vam trebaju kovane ograde, čelične ograde, inox ograde, portuni svih vrsta i materijala (kovani, crni, inox, plastificirani), nadstrešnice, čelične konstrukcije, prozori, vrata, razne police, ormari i sl.

Iskustvo

Tražite li iskustvo koje smo gradili od 1992. godine u ovoj branši. Mi smo obiteljsko poduzeće sa drugom generacijom djelatnika u ovome tipu posla, školovani konkretno za strojarska i bravarska zanimanja.

Sigurnost

Poslujemo po sistemu "KLJUČ U RUKE" odnosno sklapanjem ugovora o građenju kojem se samostalno obvezujemo obaviti skupno sve radove potrebne za izgradnju i uporabu određenog objekta te Vam za iste garantiramo kvalitetu.

Povjerenje

Od početka našeg poslovanja surađujemo sa istim dobavljačima, te investitorima koji nam se vraćaju sa svakim novim projektom.

Tražite li iskustvo koje smo gradili od 1992. godine u ovoj branši. Mi smo obiteljsko poduzeće sa drugom generacijom djelatnika u ovome tipu posla, školovani konkretno za strojarska i bravarska zanimanja. Radove izvodimo diljem Hrvatske i Slovenije, te posjedujemo građevinsku licencu za bravarske radove. Projekte izvodimo u vlastitom proizvodnom prostoru od 600m² što nam omogućava izradu najzahtjevnijih vrsta poslova.

Tražite li sigurnost poslujemo po sistemu „KLJUČ U RUKE“ odnosno sklapanjem ugovora o građenju kojem se samostalno obvezujemo obaviti skupno sve radove (bravarske, građevinske, limarske, elektro i dr.) potrebne za izgradnju i uporabu određenog objekta te Vam za iste garantiramo kvalitetu.

Tražite li povjerenje od početka našeg poslovanja surađujemo sa istim dobavljačima , te investitorima koji nam se vraćaju sa svakim novim projektom.

Dobavljači materijala koji imaju naše dugogodišnje povjerenje opravdano svojom kvalitetom i profesionalnošću su:

- MICK d.o.o. - koji posjeduje sve certifikate i ateste o kvaliteti i porijeklu robe,
- MEDITA d.o.o. - poduzeće koje se bavi prodajom svih vrsta proizvoda od nehrđajućeg čelika (INOX),
- PEZIĆ d.o.o. - osigurava nam sav sitni potrošni materijal najkvalitetnijih proizvođača,
- ITALIKACINK d.o.o. - pogon za vruće pocinčavanje sa visokom specijalizacijom postupaka te najmodernijom tvornicom u našim krajevima.

Slobodno nam se obratite jer svakom projektu pristupamo profesionalno bilo da se radi o metru ili kilometru ograde, vratašcima za vašeg ljubimca ili najmodernijem portunu luksuzne vile.

Za svaki Vaš projekt izaći ćemo na teren i predložiti Vam našu ideju i rješenje, pokazati katalog proizvoda, te naravno ukoliko imate neku vlastitu zamisao pretvoriti ju u stvarnost.

Nudimo Vam uslugu projektiranja kako bi unaprijed mogli vidjeti Vaše ili naše zamisli prije početka radova.

Tražite li humanost?

U prošlosti smo se odazivali na sve volonterske radove u našoj branši te ćemo to činiti sa zadovoljstvom i u budućnosti

“Jako sam zadovoljna izvedenim radovima, Gorana i njegove kolege iz tvrtke Madra 2003. bih preporučila svakome”

Vlasta Marušić
Vlasta Marušić Poduzetnik Stancija Plat, Cres

Stručnost, poslovnost, inovativna rješenja i poštivanje rokova samo su neke od odlika Madre2003!

Anamaria Hauptfeld Schweitzer
Anamaria Hauptfeld Schweitzer direktor Katarina Line d.o.o. Opatija